Pui umplut cu ciuperci la cuptor

de onuta in Pui, 6 Iul 2010 | 31426 vizualizari

 

Sper sa va placa reteta mea,asa ca va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • o cutie ciuperci
  • 1 ceapa 
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare,piper,oregano
  • ardei gras pentru decor
  • 1 ceasca de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci la cuptor:

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute.

Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa.

Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie feliute si se amesteca si el in compozitie dar cand oprim focul.Asa ramane aroma in pui.

Cand puiul este fiert se umple cu soteul de ciuperci.Se prinde cu o scobitoere sa nu curga umplutura.

Se unge puiul cu miere pentru a capata o culoare aramie.

Se pune in tava si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra (circa 45-50 minute).

Se pune pe un platou si se garniseste cu ardei gras,sau dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui rustic cu cartofi , la vas roman